Üdvözöljük!
A KockaKő bemutatkozik..

nicolas-j-leclercq-ojK5ADTY4so-unsplash
Történetünk

Kik is vagyunk mi?

Több mint két évtizeddel ezelőtt kezdtük el utunkat azzal a céllal, hogy forradalmasítsuk a burkolatok világát Magyarországon. Az alapításunk óta eltelt évek során kitartó munkánkkal és szenvedélyünkkel sikerült lépésről lépésre megerősítenünk pozíciónkat az iparágban.

Az indulásunkkor kis csapattal és nagy álmokkal vágtunk neki ennek az útnak. Az első évek kihívásai és tapasztalatai megalapozták szakértelmünket és elkötelezettségünket a minőség és az innováció iránt. Az ügyfeleink bizalmát szolgálva nemcsak termékeink minőségére, hanem szolgáltatásaink rugalmasságára és az ügyfélközpontúságra is összpontosítottunk.

Értékajánlatunk

Az értékajánlatunk magában foglalja azokat az alapvető elemeket, amelyek megkülönböztetnek minket a versenytársaktól. Az egyik legfontosabb jellemzőnk a minőség és tartósság. Termékeik magas minőségű alapanyagokból készülnek, ami hosszú távú funkcionalitást és esztétikát garantál az építkezőknek és felhasználóknak.

Számunkra rendkívűl nagy hangsúly kap a megbízhatóság és közvetlen segítségnyújtás.

Emellett az egyediség és hazai alapanyagok fontos pillérei az értékajánlatunknak. Folyamatosan fejlesztjük és újítjuk termékeinket és szolgáltatásainkat, hogy megfeleljenek vásárlóink elvárásainak. Együttműködnek szakértő szakmabeli emberekkel, hogy új, kreatív és esztétikus alkotásokat hozzunk létre, amelyek pont olyanok, mint ahogy vásárlóink megálmodták.

Termékeink

Hol fejtjük a követ?

Hazai magyar bányákból történik az alapanyagok beszerzése tömbök formájában, melyek utána alsónémedi telephelyünkön kerülnek feldolgozásra. Szabványméreteken kívűl egyedi ötletek/méretek/formák megvalósítását is vállaljuk. Korábbi referenciáink önmagukért beszélnek. A határ az Ön képzelőereje és a csillagos ég! Köveink kiemelkedő megjelenést szolgáltatnak monumentális épületekhez és precíz kőműves munkákhoz egyaránt. Természetes köveink mélyen összefonódtak a helyi kulturális és építészeti örökséggel, gazdagítva azt egyedülálló természeti adottságaikkal és minőségükkel. Ezek megvalósításában telephelyünk a helyszíni gépeinkkel és munkaerőnkkel karöltve nyújt segítséget. Nem titkolt célunk minél több otthonba és helyre eljutattni legalább egy kisebb részt Magyarország rejtett kincseiből és múltjából.

Rólunk uzem uzsa 1
Rólunk uzem dunabogdany

Víziónk, küldetésünk

Hivatásunk által szeretnénk megismertetni a környékbeli emberekkel a hazai kövekben rejlő végtelen lehetőségeket és folytatni az (akár több száz millió éves múlttal rendelkező!) természetes kövek hagyományát, hiszen ezek a termékek „sosem mennek ki a divatból”. Terekben felhasználva átadnak egy bizonyos életérzést, (és garantált tartósságot), amit a műkövek és egyéb új találmányok sosem fognak megelőzni.

Rólunk mission 1
vélemények

Ügyfeleink írták

error: kattints lassabban